VIDEO / Aduceți un stingător, căci Katy Perry.. arde! Însărcinată în șapte luni, focoasa blondină a apărut complet goală în nou său videoclip. Imaginile care au făcut furori!

+4 click pentru
galerie

VIDEO / Aduceți un stingător, căci Katy Perry.. arde! Însărcinată în șapte luni, focoasa blondină a apărut complet goală în nou său videoclip. Imaginile care au făcut furori! © Instagram

Katy Perry este fără îndoială cea mai sexy mămică! Însărcinată în șapte luni, focoasa blondină a spus adio inhibițiilor și a apărut complet goală în nou său videoclip!

Face ce face și ne surprinde din nou.. plăcut, desigur! Katy Perry va deveni cât de curând mămică și cum poate celebra acest lucru, dacă nu în stilul caracteristic? Însărcinată în șapte luni, focoasa blondină a spus adio inhibițiilor și a apărut complet goală în nou său videoclip. Iubita lui Orlando Bloom a transmis un mesaj tuturor femeilor, încercând să promoveze încrederea în sine. 

Cât despre imagini.. mamă, mamă, Katy a reușit să-i înnebunească pe toți. Chiar dacă și-a acoperit părțile intime cu mâinile, formele apetisante pe care le deține vedeta au ieșit la iveală, crescând imediat temperatura în termometre. 

Vă dați seama că videoclipul a fost un real succes, din moment ce a strâns în mai puțin de 24 de ore peste 3 milioane de vizualizări. De asemenea, Katy a descris piesa ca pe o ”celebrare emoționantă a rezistenței spiritului uman în fața cinismului și a adversității”.

A amânat nunta cu Orlando Bloom 

Katy Perry şi Orlando Bloom trebuiau să-şi lege destinele printr-o cununie progamată în luna iunie, în Japonia. Din păcate, totul a fost amânat de către artistă, fix la o zi după ce a făcut anunţul sarcinii, din cauza epidemiei cu coronavirus. 

"Katy era chiar încântată să se căsătorească însărcinată. Amândoi erau atât de fericiți că toate detaliile pentru nuntă au fost puse la punct, la timp, însă au decis amâne deocamdată ceremonia din cauza coronavirusului", susţine surse apropiate, pentru presa internaţională. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro