Şi-a scos "dotările" la înaintare! Îmbrăcată într-un corset din dantelă, Iulia Vântur a făcut furori cu decolteul ei generos

Iulia Vântur este o femeie care nu poate trece neobservată oriunde ar merge. Vedeta a postat o imagine în care era îmbrăcată într-o ţinută extrem de provocatoare.

Iulia Vântur ştie cum să se joace cu imaginaţia bărbaţilor şi adoră să facă asta! Vedeta este conştientă că arată demenţial de bine, aşa că optează pentru ţinute incendiare.

În cea mai recentă imagine de pe o reţea de socializare, Iulia Vântur este îmbrăcată într-un corset negru din dantelă care îi scotea sânii mari în evidenţă. Fotografia a strâns sute de like-uri.

Iulia Vântur, într-o relaţie cu Salman Khan

S-a zvonit că Iulia Vântur formează un cuplu cu Salman Khan, fiind unul dintre cele mai mediatizate atât în media românească, cât și în cea indiană, cu atât mai mult cu cât Salaman Khan este cel mai popular actor de la Bollywood, dar şi cel mai râvnit burlac al Indiei.

În ciuda imaginii cultivate cu grijă de indian, Salman Khan a dat-o rău de tot în bară. Mai exact, el a intrat în plin într-un grup de oameni ai străzii în anul 2002, iar unul dintre ei a murit. Actorul se afla la volanul maşinii, iar oamenii legii au stabilit că el se afla şi sub influenţa alcoolului, iar sentința dată, la 13 ani de la producerea accidentului, nu i-a fost deloc favorabilă.

A.B,

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Doiniţa şi Augustin Viziru au dat cărţile pe faţă! Uite cât de mult se iubesc

Iulia Vântur a spus TOT. Cine îi zice "Bună dimineaţa" în India. Răspunsul care te va surprinde total


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro