Şi-a urmat iubitul şi a ajuns din fotomodel, barmaniţă! Ce se va întâmpla acum cu iubita unui fost concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”

S-au mutat împreună după doar o săptămână din momentul în care s-au cunoscut, iar apoi el a şi cerut-o de soţie, răspunsul ei fiind, bineînţeles, unul pozitiv. Acum, cei doi au de gând să ducă relaţia lor la un alt nivel, chiar dacă nu au doar de câştigat.

Radu, fostul concurent din casa „Mireasă pentru fiul meu”, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Alya. De altfel, pentru tânăra care a reuşit să îi cucerească inima, după doar o săptămână, Radu a părăsit Bucureştiul pentru a se muta în Sibiu. Radu şi Alya au luat o decizie radicală, şi anume aceea de a se muta împreună, în Constanţa, oraşul natal al lui Radu. „Ne mutăm acolo. Aşa voi cunoaşte şi eu oraşul lui şi vom fi mai aproape de mama lui”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Alya.


După ce s-au decis să se mute în Constanţa şi sî lase totul în urmă, Alya şu Radu au luat-o de la zero cu totul, Bruneta renunţand chiar şi la job-ul ei de model. „După ce el a venit în Sibiu, pentru mine, mi s-a părut normal să îl urmez şi eu, astfel că ne-am, mutat în Constanţa. Am avut noroc şi mi-am găsit de muncă, doar că este un job de barmaniţă”, a declarat Alya.


De dragul iubitului ei, focoasa brunetă s-a mulţumit pentru moment cu ceea ce a putut obţine până acum, în speranţa că va reveni la modeling. „Îmi place ceea ce fac, pentru că este vorba de artă în cafea, şi sunt destul de talentată la asta. Nu renunţ nici la modeling, sper să pot face în continuare şi asta”, a mai spus Alya.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro