Simona Gherghe a făcut-o după doi ani! Cu zâmbetul larg pe buze a împărtăşit totul cu prietenii: "Super zi"

foto: facebook

Simona Gherghe a avut un weekend reuşit şi dovadă stă zâmbetul ei larg. vedeta a spus că a reuşit să o facă după doi ani.

Simona Gheghe a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii de la munte, la Poiana Braşov. Prezentatoarea "Acces direct" le-a mărturisit acestora că nu mai făcuse asta de doi ani.

Zâmbetul larg, sclipirea din ochi şi imaginile feerice sunt dovada că Gherghe s-a simţit extraordinar pe pârtie. Vedeta a experimentat chiar şi trasul cu puşca."În Poiana Braşov, după doi ani. Super zi", este mesajul care însoţeşte imaginile postate de Simona Gherghe pe o reţea de socializare.

(foto: facebook)

Simona Gherghe trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu, de doi ani. Emisiunea "Acces Direct" poate fi urmărită de luni până vineri începând cu orele 17:30 pe Antena 1.

Citeşte şi:

FOTO / Ea e bunica Simonei Gherghe: Are 91 de ani şi se uită zilnic la "Acces direct"! "Mă ceartă de fiecare dată când..."

Simona Gherghe și-a câștigat primii bani la 14 ani. Dacă te-așteptai să spună că din televiziune, te înșeli

VIDEO / Asta da lecţie de diplomaţie! Simona Gherghe, faţă în faţă cu bărbatul care nu s-a spălat de 16 ani

VIDEO / Imagini din timpul pauzei de publicitate de la "Acces direct"! Simona Gherghe, răsfăţuri dulci înainte de emisiune

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro