Solistul "Goodbye to Gravity" a primit o veste care îl va face să lăcrimeze! Ce se întâmplă cu el în aceste momente

Andrei Găluţ, solistul şi singurul supravieţuitor al trupei "Goodbye to Gravity" din cumplitul incendiu care a avut loc la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut în clubul Colectiv a primit, de curând, o veste uriaşă, o veste care, cu siguranţă i-a umplut inima de bucurie şi lui, şi fanilor muzicii rock, atât de încercaţi de ceea ce s-a petrecut acolo.

Mai exact, în urmă cu doar câteva zile, spun surse demne de încredere, Andrei Găluţ a primit acordul medicilor olandezi pentru a fi externat, fericitul eveniment urmând să aibă loc săptămâna viitoare, în momentul în care doctorii vor considera că este destul de întremat pentru a fi lăsat să se întoarcă în România. Cu toate acestea, ne-au precizat sursele noastre, solistul supravieţuitor al trupei care a concertat în acea seară în clubul Colectiv din Bucureşti, va fi nevoit să mai petreacă o vreme izolat de restul lumii, motiv pentru care va sta doar în sânul familiei o perioadă.
Apoi, ne-a precizat sursa citată, atunci când va fi destul de puternic pentru a reveni în societate, Andrei Găluţ doreşte să susţină un ultim concert, la care să invite trupele rock cu care a colaborat formaţia din care făcea parte pentru a susţine un recital-tribut "Goodbye to Gravity".
Ultimul bilanţ al incendiului din acea fatidică seară de vineri, 31 octombrie 2015, din Club Colectiv arată  63 de persoane decedate şi alte sute de persoane care au avut nevoie de tratament de urgență în spitalele din România sau din străinătate. Clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Mai mult, printre cei care au pierit în cumplitul accident se numără toți membrii trupei cu excepția lui Andrei și logodnica acestuia, Mădălina.
Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro