Soțul Oanei Roman știe ce își dorește de la jumătatea lui! Marius Elisei i-a făcut ”programul”

Relația dintre Oana Roman și soțul ei, Marius, pare să fie una perfectă. Și, ca în orice relație plină de dragoste, cei doi își fac planuri peste planuri, iar reporterii Spynews.ro le-au aflat chiar din gura soțului prezentatoarei ”Star Salvator”.

Modest și timid când vine vorba de dezvăluiri legate de familie în fața presei, Marius Elisei a acceptat să își deschidă sufletul în fața reporterilor Spynews.ro și să povestească despre planurile de viitor pe care le are alături de soția lui, vedeta Antenei Stars, Oana Roman. ”Abia aștept să știu că Oana este perfect sănătoasă. Pentru că, atunci, probabil, vom încerca să mai facem un copil. Este foarte bine, zic eu, ca Isabela a noastră să aibă un frățior sau o surioară. Copiii care au frați sunt mai fericiți, sunt mai altruiști”, ne-a spus Marius Elisei.
Mai mult decât atât, soțul Oanei știe ce își dorește când vine vorba de următorul lui copil. ”Ar fi minunat să fie pereche, așa că ar urma un băiețel. Dar, important este ca bebelușul să fie sănătos, așa că vom vedea cu ce ne va înzestra Dumnezeu”, a mai spus Marius.
Anul trecut, în luna februarie, Oana Roman și Marius au devenit fericiții părinți au unei fetițe minunate, Maria Isabela, născută prin cezariană și care a luat nota 10 în momentul în care a venit pe lume.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro