Mioara Roman a fost externată, dar veștile nu sunt prea bune! Spynews.ro a aflat ce va trebui să facă, zi de zi, tot restul vieții

După ce, sâmbătă, a fost internată, de urgență, din cauza unei toxiinfecții alimentare severe, MioaraRoman a fost externată, ieri după-amiaza, din clinica privată în care a ajuns după ce Oana, fiica ei, a decis că la Spitalul Floreasca nu era îngrijită așa cum trebuie. Și, chiar dacă a fost externată, pentru Mioara Roman veștile nu sunt extraordinare.

Vizibil slăbită, mișcându-se greu și având nevoie de ajutorul unei asistente medicale, iar mai apoi de al fiicei sale, Mioara a părăsit clinica privată în care a fost internată în ultimele zile.

Până să ajungă la mașina Oanei Roman, femeia a avut nevoie de ajutor, mișcându-se, în mod evident, cu greutate și având nevoie de câteva pauze în drum.

În tot acest timp, Oana a mers la un bancomat pentru a scoate bani lichizi, iar primul lor drum a fost către o farmacie de unde prezentatoarea ”Star Salvator”.

Apoi, cele două, au mers direct către casa în care locuiește Mioara Roman, Oana fiind foarte atentă cu mama sa până în momentul în care a intrat în imobil.


”Mama se simte mai bine acum, dar e slăbită. Toxiinfecția alimentară pe care a suferit-o a fost tratată rapid, dar a scos la iveală și alte probleme. Are probleme cardiace, are probleme cu tensiunea. I-am luat mai multe medicamente, de acum, zi de zi, va trebui să respecte tratamentul. Nu mai are voie să se agite, trebuie să fie mult mai atentă cu ea. O să am grijă de ea, normal, dar, din păcate, va trebui să ia tratamentul prescris tot restul vieții”, ne-a spus Oana Roman.

Mai multe despre acest caz și problemele pe care le-a avut Oana Roman alături de mama sa, Mioara, prin spitale, puteți citi pe blogul vedetei.

Citește și:

VIDEO / Primele imagini cu Mioara Roman pe patul de spital! Știm ultimele noutăți cu privire la starea ei

VIDEO / Oana Roman a ajuns de urgenţă, la spital! "E la Terapie Intensivă de azi‑noapte"

Oana Roman a făcut anunţul. De azi, viaţa i se schimbă radical


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro