Uite cum a slăbit Prigoană 25 de kilograme în trei luni! Reţeta lui pas cu pas!
Publicat pe 03.07.2014 la 00:00 Actualizat pe 02.07.2014 la 23:46
Silviu Prigoană a reuşit în trei luni, ce alţii n-au izbutit în ani. A slăbit 25 de kilograme, după un regim propriu şi nu vrea să se oprească aici. Vrea să ajungă la 75 de kilograme, adică cu zece mai puţin faţă de cât are acum.
Silviu Prigoană a reuşit în trei luni, ce alţii n-au izbutit în ani. A slăbit 25 de kilograme, după un regim propriu şi nu vrea să se oprească aici. Vrea să ajungă la 75 de kilograme, adică cu zece mai puţin faţă de cât are acum.
După ce a avut probleme de sănătate, în urmă cu ceva vreme, fiind nevoit să se opereze la inimă şi să-şi monteze un stent, Silviu Prigoană a luat decizia de a trăi cât se poate de sănătos. Şi-a stabilit singur un program alimentar, cu ajutorul căruia a slăbit douăzeci şi cinci de kilograme, în doar trei luni. „Când m-am operat la inimă şi mi s-a pus stentul, medicul mi-a zis că dacă nu slăbesc puţin, risc să mi se mai pună unul. Nu m-a speriat asta, am vrut, doar să scad în greutate. Aveam o sută zece kilograme şi mi-am propus să ajung la şaptezeci şi cinci. Acum am optzeci şi ceva. Cum am reuşit? N-am mâncat. Dacă nu mănânci, slăbeşti, e normal. Dimineaţa mănânc o salată de fructe, după ce-mi beau cafeaua fără zahăr şi lapte condensat, la prânz o supă, nu contează de care şi seara, o salată mare de crudităţi. Ora trebuie să fie maximum şapte. Între mese, nimic şi foarte multă apă. Mai iau vitamine şi am renunţat categoric la făinoase şi dulce”, a povestit Silviu Prigoană pentru spynews.ro.
De când şi-a impus acest regim alimentar, Silviu Prigoană se simte din ce în ce mai bine. Are energie, tonus şi poftă să...„se certe cu Bahmuţeanca”, sau, mai bine zis să răspundă acuzaţiilor ei. La început, până i s-a obişnuit organismul cu noul program de masă, afaceristul îşi pregătea un mic dejun gigant, pentru a se sătura, la fel şi seara. Îşi prepara un bol uriaş plin cu salată de crudităţi, pentru a-şi umfla stomacul şi a nu mai avea senzaţia de foame.
„Până mi s-a micşorat stomacul, am avut ceva de tras, în sensul că eram obişnuit cu cantităţi mari de alimente grele, poate nesănătoase, aşa că, în momentul în care am trecut la fructe şi legume, n-a fost uşor. Dar acum, după trei luni, nu mai am nicio problemă. Beau foarte multă apă, o dată pe săptămână mănânc peşte la grătar sau piept de pui, dar puţin, pentru că nu-mi mai permite stomacul”, a completat afaceristul.