Valentina Pelinel, adevărul despre sarcină! Fotomodelul a dezvăluit unde şi cum a rămas gravidă

foto: facebook

Valentina Pelinel traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei femei. Fotomodelul este însărcinat şi aşteaptă cu nerăbdare să aducă pe lume un băieţel, al cărui tată ar fi Cristi Borcea.

Câinii latră, ursul trece! Valentina Pelinel ţine capul sus şi priveşte cu fericire la viitor. Însărcinată în trimestru al doilea, fotomodelul nu dă atenţie gurilor rele.

Aceasta confirmă faptul că bebeluşul ei a fost conceput în condiţii "atipice", însă mărturiseşte că este foarte fericită că urmează să devină mamă. Pelinel a spus că sarcina a venit exact atunci când şi-a dorit acest lucru.

"Faptul că am rămas însărcinată când mi-am dorit, într-un cadru mai mult sau mai puţin atipic (depinde de mentalitate), pe mine m-a făcut foarte puternică şi fericită", a declarat Valentina Pelinel într-un interviu acordat femei10.ro.

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, iar în ultima vreme s-a speculat că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristi Borcea. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion. La începutul anului, a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată. Mai mult decât atât, presa mondenă susţine că acesta ar fi tatăl copilului.

Citeşte şi:

Valentina Pelinel vorbeşte despre tragedie chiar cu câteva luni înainte de a ajunge la finalul sarcinii: "A fost frumos, dar a plecat prea devreme dintre noi"

Valentina Pelinel, mireasa lui Cristi Borcea. Blonda a fost surprinsă la un târg de nunţi: "Am încercat mii de rochii, în meseria mea!"

VIDEO / Valentina Pelinel a răbufnit! I-a pus la punct pe toţi care s-au grăbit să arunce cu pietre

VIDEO / N-ai fi crezut că aşa ceva e posibil! Alina Vidican şi Valentina Pelinel, prima confruntare faţă în faţă! Şi-au declarat război şi s-au luptat pentru dragostea lui Cristi Borcea

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro