Valentina Pelinel vorbeşte despre tragedie chiar cu câteva luni înainte de a ajunge la finalul sarcinii: "A fost frumos, dar a plecat prea devreme dintre noi"

foto: facebook

Valentina Pelinel vorbeşte despre tragedia care i-a marcat viaţa chiar cu câteva luni înainte de a-şi aduce pe lume băieţelul. Fotomodelul a povestit despre tatăl ei, care a murit pe când ea avea numai 15 ani.

Valentina Pelinel a fost o luptătoare încă din adolescenţă. Fotomodelul spune că a avut doi părinţi minunaţi, care au susţinut-o în tot ceea ce şi-a dorit.

Blonda şi-a amintit de părintele plecat din această lume la numai 46 de ani chiar cu câteva luni înainte de a naşte. Pelinel spune că tatăl ei a murit subit, cu doar câteva zile de a împlini vârsta de 46 de ani.

"A fost frumos… dar a plecat prea devreme dintre noi. :( Un om puternic în aparență, dar foarte sensibil (plângea la filme, plângea când auzea anumite melodii și a plâns în hohote, dar nu în fața mea, când am plecat în prima și singura mea excursie de 3 zile la Bușteni, la Vila Fraga). Deloc bolnăvicios de felul lui, tata a căzut brusc la pat la începutul anului 1996 și în aprilie, cu câteva zile înainte de ziua lui, în preajma Paștelui, s- a stins. Poate din punctul de vedere al mamei nu a fost cel mai bun bărbat, însă pentru mine a fost și va rămâne un tată bun, cum e normal", a povestit Valentina Pelinel pentru femei10.ro.

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, iar în ultima vreme s-a speculat că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristi Borcea. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion. La începutul anului, a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată. Mai mult decât atât, presa mondenă susţine că acesta ar fi tatăl copilului.

Citeşte şi:

Valentina Pelinel, adevărul despre sarcină! Fotomodelul a dezvăluit unde şi cum a rămas gravidă

Valentina Pelinel, mireasa lui Cristi Borcea. Blonda a fost surprinsă la un târg de nunţi: "Am încercat mii de rochii, în meseria mea!"

VIDEO / Valentina Pelinel a răbufnit! I-a pus la punct pe toţi care s-au grăbit să arunce cu pietre

VIDEO / N-ai fi crezut că aşa ceva e posibil! Alina Vidican şi Valentina Pelinel, prima confruntare faţă în faţă! Şi-au declarat război şi s-au luptat pentru dragostea lui Cristi Borcea

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro