VIDEO / Adriana Bahmuţeanu a ajuns la capătul puterilor: "Gândiţi-vă ce traumă emoţională înseamnă pentru un copil de cinci ani să..."

Sursă foto: Facebook

Adriana Bahmuţeanu a aruncat vorbe grele fostului său soţ, Silviu Prigoană, astăzi în emisiunea "Agentul VIP". Vedeta a ajuns la capătul puterilor.

Adriana Bahmuţeanu se simte copleşită de întregul scandal cu Silviu Prigoană. Aceasta a intrat marţi seară în direct la emisiunea "Agentul VIP" şi a făcut declaraţii de ultimă oră despre starea actuală a sa, dar şi a copiilor.

VIDEO / Adriana Bahmuțeanu are planuri mari pentru 2016: ”Vreau să cunosc pe cineva”

"Eu cu el am dormit cu el pe aceeaşi pernă, nu cu televizorul! Ce mă tot măscăreşte? De ce a mai făcut copii cu mine? Nu putea să-i facă cu altcineva? Eu nu-mi doresc nimic de la el. Gândiţi-vă ce traumă emoţională înseamnă pentru un copil de cinci ani să i se pună microfoanele la gură să-l întrebe pe cine iubeşte mai mult, pe mami sau pe tati. Eu am obosit! M-am săturat de această telenovelă care nu se mai termină. Eu cu el am doi copii, pe care vreau să-i cresc şi să-i fac doi adulţi de succes. Omul ăsta trăieşte în lumea lui paralelă. Noi avem decizie la tribunal că mergem la şcoală de stat. Sunt lucruri pe care nu vreau să le mai discut. Nu vreau decât să mă lase în pace să-mi trăiesc viaţa. Ce-l mai interesează pe el, ce fac eu noaptea sau ziua", a declarat Adriana Bahmuţeanu în direct la Agentul VIP.

Vezi momentul pe www.antenastars.ro

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Adriana Bahmuțeanu, hotărâtă să apară din nou în fața judecătorilor: ”Îi dau în judecată”

Adriana Bahmuţeanu va avea un şoc! Silviu Prigoană a aruncat bomba: "Sper ca instanţa să stabilească domiciliul copiilor la mine!"

Silviu Prigoană a petrecut primul revelion cu Mihaela: "Cred că ne iubim. Ne simţim foarte bine împreună"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro