VIDEO / Anda Adam dedică noua piesă unei persoane dragi care a murit: "Cel mai mult regret că... "

Anda Adam dedică noua ei piesă, „Nu te-am uitat”, noul featuring cu R.A.C.L.A., unei persoane pe care a iubit-o mult şi care s-a stins din viaţă, potrivit agentiadepresamondena.com.

Anda Adam a lansat melodia „Nu te-am uitat”, un nou featuring cu R.A.C.L.A., la 16 ani de la succesul hitului “Nu ma uita”. Vedeta dedică această piesă muzicală mătuşii sale care a murit în primăvara trecută, înainte cu două săptămâni de nunta ei.

Imaginea care a stârnit controverse pe Facebook! Ipostaza în care s-a fotografiat graviduţa Anda Adam: "Cum poţi să mai... "

Se pare că Anda Adam o considera pe mătuşa ei ca o a doua mamă. În ultimii 17 ani, părinţii Andei Adam au plecat în străinătate, iar mătuşa ei i-a fost alături.

VIDEO / Anda Adam se întoarce în trecut! Lansează o piesă cu un cântăreţ de care n-ai mai auzit din anii 2000!

“A fost ca o a doua mamă pentru mine. Când ai mei nu aveau cum să stea cu mine pentru că plecau la muncă, ea era cea care avea grijă de mine şi de vărul meu. Cel mai mult şi-a dorit să fie şi ea prezentă cu noi la nuntă, dar, din păcate, ne-a părăsit înainte de acest eveniment şi nu s-a mai putut bucura să mă vadă fericită şi împlinită. Dupa nuntă ne-am anunţat şi familiile că sunt însărcinată şi tot atunci urma să afle şi ea. Cel mai mult regret că nu am apucat să-i spun că vom avea o fetiţă şi ea o nepoţică. Sper din suflet că, acolo unde se află, ne aude şi ştie asta, iar noua piesă lansată îi este dedicată în totalitate ca mesaj. “Nu te-am uitat” şi Nu te vom uita niciodată!”, a declarat Anda Adam.

Anda Adam urmează să devină mamă pentru prima oară în curând, dar acest lucru nu o împiedică să urce pe scenă și să facă senzație. Peste doar câteva săptămâni, artista își va putea ține în brațe fetița pe care a hotărât să o cheme Evelin.

A.B.

Foto: Captură Youtube

Citeşte şi:

Anda Adam, videoclip cu R.A.C.L.A. după 16 ani! Cântăreaţa a făcut dezvăluiri incendiare despre această colaborare

VIDEO / Mai are puțin și naște, dar a filmat un nou videoclip. Anda Adam şi R.A.C.L.A au lansat „Nu te-am uitat”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro