VIDEO / Andrei Ştefănescu, discuţii aprinse cu Ionuţ Ghenu, după ce a spus că Lora calcă pe cadavre la "Asia Express". "A fost un compliment"

Ionuţ Ghenu şi Andrei Ştefănescu, conflict despre afirmaţiile făcute la "Asia Express" © SpyNews

După ce Lora a avut un conflict cu Liviu Vârciu prin telefon în emisiunea "XNS", iubitul artistei a intervenit şi el, de această dată pentru un dialog cu Andrei Ştefănescu.

După ce Andrei Ştefănescu a spus în emisiunea "Asia Express" că Lora "calcă pe cadavre" pentru a reuşi ce îşi propune, Ionuţ Ghenu, iubitul Lorei, a ţinut să-i ia apărarea iubitei lui. Chiar dacă Andrei Ştefănescu a precizat că afirmaţia pe care a făcut-o a fost sub forma unei metafore, ba chiar ar fi trebuit interpretată ca un compliment, Ionuţ Ghenu s-a declarat derajat, mai ales că iubita lui a suferit mult în urma vorbelor lui Andrei.

"Eu aş fi luat-o ca pe un compliment, înseamnă că este o persoană puternică. E o figură de stil generată de ambiţia ei", a spus Andrei Ştefănescu despre afirmaţia despre Lora.

"În glumă spune că i-a spus Lorei. Şi eu aş putea să-i spun multe în glume. Mi se pare un lucru uşor grosolan să-i spui aşa ceva unei femei. Faptul că noi am depăşit pe Vica şi pe Daniela a fost pentru că eram într-o competiţie. Nu înţeleg de ce Liviu spune că suntem prieteni, iar în emisiune spune lucruri dubioase. Eu nu aş spune despre nimeni că a călcat pe cadavre ca să reuşească în viaţă. Lora se luptă cu viaţa nu calcă pe cadavre", a spus Ionuţ Ghenu, iubitul Lorei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro