VIDEO / Andrei Ştefănescu, discuţii aprinse cu Ionuţ Ghenu, după ce a spus că Lora calcă pe cadavre la "Asia Express". "A fost un compliment"

Ionuţ Ghenu şi Andrei Ştefănescu, conflict despre afirmaţiile făcute la "Asia Express" © SpyNews

După ce Lora a avut un conflict cu Liviu Vârciu prin telefon în emisiunea "XNS", iubitul artistei a intervenit şi el, de această dată pentru un dialog cu Andrei Ştefănescu.

După ce Andrei Ştefănescu a spus în emisiunea "Asia Express" că Lora "calcă pe cadavre" pentru a reuşi ce îşi propune, Ionuţ Ghenu, iubitul Lorei, a ţinut să-i ia apărarea iubitei lui. Chiar dacă Andrei Ştefănescu a precizat că afirmaţia pe care a făcut-o a fost sub forma unei metafore, ba chiar ar fi trebuit interpretată ca un compliment, Ionuţ Ghenu s-a declarat derajat, mai ales că iubita lui a suferit mult în urma vorbelor lui Andrei.

"Eu aş fi luat-o ca pe un compliment, înseamnă că este o persoană puternică. E o figură de stil generată de ambiţia ei", a spus Andrei Ştefănescu despre afirmaţia despre Lora.

"În glumă spune că i-a spus Lorei. Şi eu aş putea să-i spun multe în glume. Mi se pare un lucru uşor grosolan să-i spui aşa ceva unei femei. Faptul că noi am depăşit pe Vica şi pe Daniela a fost pentru că eram într-o competiţie. Nu înţeleg de ce Liviu spune că suntem prieteni, iar în emisiune spune lucruri dubioase. Eu nu aş spune despre nimeni că a călcat pe cadavre ca să reuşească în viaţă. Lora se luptă cu viaţa nu calcă pe cadavre", a spus Ionuţ Ghenu, iubitul Lorei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro