VIDEO / Apariţia care a îngrozit la "Mireasă pentru fiul meu". A venit aşa în direct şi toată lumea s-a crucit

Loredana a şocat astăzi pe toată lumea cu ţinuta sa nonconformistă! Asemănată cu Cleopatra, dar mult mai sumbră, fata le-a dat fiori celor de lângă ea.Cu un şarpe pe cap şi un cardigan, Loredana i-a speriat pe toţi din platoul de filmări din "Mireasă pentru fiul meu". Aceasta s-a îmbrăcat aşa şi a stârnit controverse. Cu bretonul tuns drept şi brunet, cu un cardigan pe cap şi cu un şarpe în jurul capului, semăna leit cu Cleopatra!

Prezentatoarea emisiunii a avut cea mai intensă reacţie. "Să mă anunţi şi pe mine dacă vii aşa şi de la 2!", a glumit aceasta.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto: captură Antena 1

A.C.

Citeşte şi:

Andrada o să moară de ciudă când o să vadă asta! Uite ce declaraţii de dragoste îi face Radu de la "Mireasă pentru fiul meu" iubitei sale!

Nu şi-a găsit perechea în concurs, dar acum radiază de fericire! Simona de la "Mireasă pentru fiul meu", în tandreţuri cu iubitul ei

VIDEO / S-au filmat într-un moment intim! Radu de la "Mireasă pentru fiul meu", cu capul între picioarele iubitei lui! Fanii i-au pus la zid: "Nu mai postaţi mizerii!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro