VIDEO / Bătaie în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Emilia îl atacă pe Mihai ca o leoaică!

Doi concurenţi surprinşi în ipostaze violente la "Mireasă pentru fiul meu". Afirmaţiile necugetate făcute de Mihai provoacă reacţii violente din partea Emiliei. Aceasta, furioasă, a sărit la gâtul concurentului!


Incidentul s-a petrecut în cadrul celui mai urmărit reality-show matrimonial! Au încercat să se joace pe echipe, însă acest lucru nu a fost posibil fără să şi certuri. Auzind-o pe Emilia cum ţipă în afara camerei unde s-a întâmplat întreaga scenă, Mihai i-a spus Emiliei să mai tacă din gură că o va arunca peste gard. Aceasta a sărit ca arsă şi s-a întors, moment în care s-a luat de el.

"Tu mie mi-ai zis că m-arunci peste gard? Îţi mai fac o aluniţă pe celălalt obraz, fii atent! Căţel!" , l-a atenţionat Emilia pe Mihai.

Trimisă înapoi în echipa albastră, Emilia a răspuns revoltată: "Slăbănogul! Două beţe înfipte...". După incident, toţi din echipa adversară echipei albastre din care Emilia făcea parte, au început să îi ia apărarea colegului lor.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto: captură Antena 1

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Apariţia care a îngrozit la "Mireasă pentru fiul meu". A venit aşa în direct şi toată lumea s-a crucit

Andrada o să moară de ciudă când o să vadă asta! Uite ce declaraţii de dragoste îi face Radu de la "Mireasă pentru fiul meu" iubitei sale!

Nu şi-a găsit perechea în concurs, dar acum radiază de fericire! Simona de la "Mireasă pentru fiul meu", în tandreţuri cu iubitul ei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro