VIDEO / Cum se pregăteşte Horia Brenciu pentru concertul de Crăciun! Imagini senzaţionale cu celebrul artist

+4 click pentru
galerie

Horia Brenciu este, cu siguranţă, unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi artişti din industria românească. Din acest motiv cântăreţul devine cât se poate de strict când vine vorba de cariera muzicală şi mai ales când trebuie să ofere publicului un concert inedit cum este cel pe care îl va susţine de Crăciun. 

Zilele trecute, Horia Brenciu a fost surprins de reporterii Spynews.ro într-una dintre sălile unui centru expozitional din Capitală. Acolo unde  împreună cu band-ul său se pregătea de zor pentru marele eveniment pe care îl vor susţine la Sala Palatului din Bucureşti. Cum este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din industria muzicală românească Horia Brenciu nu glumeşte atunci când vine vorba de cariera artistică. Serios din cale afară şi foarte autoritar, Horia Brenciu trasează directive clare  membrilor orchestrei.  Artistul nu se sfieşte să dirijeje acordurile pe care aceştia trebuie să le interpreteze şi intervină promnt ori de câte a simţit că treburile nu decurg aşa cum trebuie. 

Mai mult decât atât, la un moment dat, atunci când şi-a dat seama că Horia Brenciu pare depăşit de situaţie, omul de încredere al cântăreţului a intervenit promt. Acesta a luat imediat microfonul din mâna artistului şi a dat câteva indicaţii membrilor formaţiei 

Horia Brenciu este un cântăreț, entertainer și prezentator român de televiziune. A absolvit Colegiul Național „Andrei Șaguna”, Academia de Teatru și Film din București și Școala Populară de Artă din orașul său. Cântăreţul are o carieră de succes, melodiile sale ajungând în topurile radiourilor. În prezent este jurat în emisiunea "X Factor".  

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro