VIDEO / Dacă nu ea atunci cine? Sânziana Buruiană i-a "blindat" suzeta fetiţei sale cu multe pietricele roz

Sânziana Buruiană este în culmea fericirii de când a devenit mămică şi ar face orice ca micuţa ei să fie cea mai răsfăţată.

Dacă până să nască, Sânziana Buruiană era atentă să fie mereu ca scoasă din cutie şi nimic din ce era la modă nu îi scăpa, acum priorităţile sale s-au schimbat.

Micuţa Izabela se bucură de toate privilegiile, iar mămica ei face tot posibilul ca fetiţa să iasă din mulţime prin hăinuţe, accesorii şi tot felul de minunăţii, aşa că Sânziana Buruiană a mai reuşit încă o dată să îşi surprindă fanii cu un gest.

Blondina i-a "blindat" fiicei sale suzeta cu o mulţime de cristale roz, iar prietenii săi virtuali abia s-au abţinut să nu comenteze. "Nu pot să cred! Numai tu puteai să faci asta", a scris un internaut.

Sânziana Buruiană a devenit pentru prima oară mamă pe data de 7 ianuarie. Blonda a dat naştere unei fetiţe ce va purta numele de Izabela Ştefania Ioana.

La scurt timp după ce a venit pe lume, micuţa a primit cadou un medalion. Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf s-au cununat religios în octombrie 2015 şi formează un cuplu de doi ani de zile.

Citeşte şi

Nu ştii la ce să te uiţi! La sâni sau la copil? Sânziana Buruiană, fotografie uimitoare copiată după una dintre cele mai "dotate" vedete

Nici nu zici că a fost gravidă! Cum arată Sânziana Buruiană la o săptămână după ce a născut. Fetiţa ei creşte văzând cu ochii

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro