VIDEO / Dezvăluiri uluitoare despre Liviu. În timp ce Israela Vodovoz îi trimitea bani, el se iubea cu alta. "Are o iubită"

Liviu ar avea o iubită, aşa cum spune prietena lui © Sursă foto: Captură

Vestea că femeia care i-a fost alături mulţi ani nu mai este a picat ca un trăznet pentru Liviu. Reacţia lui la aflarea veştii că Israela Vodovoz a murit a fost extrem de dureroasă aşa cum Spynews.ro a prezentat.

Chiar dacă vestea l-a îngrozit şi Liviu s-a arătat transformat de durere, detalii noi au ieşit la iveală despre acesta. Se pare că Liviu are o iubită, aşa cum prietena sa a vorbit la "Antena Stars", acolo unde a făcut mai multe precizări.

"Noi ne-am cunoscut acum şapte ani, dar nu pot spune cum. Acum o lună jumătate am vorbit ultima dată cu el, era în Amsterdam, era acolo la o fată Cristina. Eu o cunosc, este iubita lui. Stăteau în casă ca iubiţi. Fata lucra la vitrine. Am înţeles că i-ar fi dat nişte bijuterii Liviu, care ar fi ale Israelei. Mi-a spus că i le-a făcut Liviu cadou şi că erau bijuterii care costau foarte mult. Ştiu că Israela l-a ajutat foarte mult şi voia să se împace cu el, dar el nu mai suporta crizele de gelozie pe care i le făcea. Ştiu că Liviu voia să se întoarcă de Paşte cu fata respectivă pentru că fata respectivă are familie", a spus prietena lui Liviu la "Star Magazin".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro