EXCLUSIV! Primul interviu cu Liviu Arteni, după moartea Israelei Vodovoz. Înregistrare bombă făcută în urmă cu câteva minute: "Nuuu, nu e moartă, mă!"

+4 click pentru
galerie

Avem primul interviu cu Liviu, după moartea Israelei

Liviu Arteni este sfâşiat de durere! Vestea că Israela Vodovoz a murit l-a şocat, iar noi avem primul interviu cu Liviu Arteni, fostul soţ al Israelei,  după ce a aflat că cea alături de care a trăit vreme de câţiva ani a încetat din viaţă.

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în baie, dezbrăcată. La scurt timp după ce vestea tristă a fost făcută publică, Liviu Arteni a aflat despre tragedie şi a reacţionat într-un mod tulburător. Cu greu şi-a găsit cuvintele pentru a putea spune ce simte!  

Liviu Arteni a trăit un adevărat şoc atunci când a aflat că Israela Vodovoz a murit. "Nuuu, nu e moartă, mă! (...) Am pierdut un om, am pierdut un om cu care vorbeam, un om cu care discutam", spune Liviu Arteni. Din înregistrare este uşor de dedus că abia a putut să spună câteva cuvinte, semn că vestea l-a devastat. 

Israela a murit din cauza inelului gastric!

Israela Vodovoz a murit din cauza inelului gastric pe care îl avea. Se pare că  fosta balerină nu a respectat indicaţiile primite de la medicii care i l-au montat, inelul gastric a pocnit şi i-a provocat hemoragie internă. Afacerista Israela Vodovoz suferea şi de astm. Aceasta va fi condusă pe ultimul drum în Israel, după ce trupul ei va fi repatriat.

Întreaga înregistrare, dar şi toate detaliile despre Liviu Arteni  au fost prezentate, astăzi, la ora 13:00, la Antena Stars în cadrul emisiunii "Star Magazin"! 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro