VIDEO EXCLUSIV! Florin Salam SPUNE TOTUL despre starea lui de sănătate! Vezi ce declarații uluitoare face manelistul

S-a tot vorbit despre starea lui de sănătate, iar o parte a presei mondene a publicat informații legate de o presupusă internare în tot felul de sanatorii, ba din Italia, ba din Elveția, ba au ”dezvăluit” că fuge în SUA să scape de tot felul de probleme. Spynews.ro a aflat însă care este adevărul despre Florin Salam și ce se petrece cu el. Chiar de la el, într-un video exclusiv.

”Sunt sănătos tun, nu am nimic, mă simt perfect. Asemenea zvonuri penibile despre starea mea de sănătate sunt lansate, probabil, de tot felul de artiști care speră că în acest fel vor primi ei mai multe cântări. Sunt niște prostii, dar pe mine mă distrează invențiile astea. În orice caz, mă simt bine și sunt în străinătate ca să cânt, nu ca să stau internat în vreun sanatoriu cum au scris unii. Puteau să verifice, dar probabil e mai comod așa. Oricum, nu pot să zic că mi-e dor să mă întorc în țară, iar faptul că mă văd destul de des cu Roxana mă ajută să nu vreau să vin prea curând în România”, ne-a spus, în exclusivitate, Florin Salam.


Mai mult, pentru a-i liniști pe fanii săi, dar și pentru a le da peste nas celor care inventerază tot felul de lucruri despre el, Florin Salam a realizat un video în care explică prin ce trece acum, în exclusivitate pentru Spynews.ro. Iar din imaginile cu pricina se poate observa cu ușurință că celebrul manelist nu se simte deloc bolnav, ci cimpotrivă, e vesel și se bucură din plin de concertele și de succesul pe care îl are.
”Nu vă faceți griji pentru că eu sunt bine, sunt în Germania, urmează să am câteva concerte pe aici, apoi plec mai departe prin Italia, apoi prin Spania”, a mai spus Florin Salam.

Citește și:

Roxana Dobre răsuflă ușurată! O are de bonă pe fiica cea mare a lui Florin Salam! Declarații EXCLUSIVE despre micuța Jacqueline

Schimbare radicală de look pentru iubita lui Salam! Uite cum arată acum Roxana Dobre

Prima imagine cu fiica lui Florin Salam și a Roxanei Dobre! Uite ce frumușică este


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro