VIDEO EXCLUSIV! Ghinion pentru şeful fotbalului românesc! Răzvan Burleanu, lăsat cu ochii în soare din cauza banilor

+4 click pentru
galerie

Uneori, banii nu aduc fericirea! Acest lucru a fost simţit pe propria piele de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. Recent, Răzvan Burleanu a fost pus într-o situaţie jenantă, din cauza lovelelor.

Nu toată lumea îl respectă pe şeful de la „Casa Fotbalului”! În timp ce conducătorii cluburilor noastre stau drepţi în faţa preşedintelui FRF, funcţionarii unei bănci nici nu l-au băgat în seamă pe cel mai puternic personaj din fotbalul autohton.

Hotărât să vadă cum stă la capitolul finanţe, Răzvan Burleanu a intrat într-o unitate financiară şi s-a aşezat pe un scaun amplasat în faţa unui birou, probabil convins că un angajat îi va oferi toate informaţiile de care avea nevoie. Surpriză! Preşedintele FRF a aşteptat în zadar ca vreun om din staff-ul băncii să îl întrebe de sănătate.

Astfel, după aproximativ 20 de minute în care nimeni nu a catadicsit să-l abordeze, Răzvan Burleanu a plecat cu coada între picioare din unitatea financiară şi s-a îndreptat spre locul în care îşi parcase autoturismul. În drumul spre maşină, vizibil deranjat de situaţia în care a fost pus la bancă, şeful Federaţiei Române de Fotbal şi-a concentrat atenţia asupra telefonului mobil.

L-a „ciuruit” pe Ionuţ Lupescu

În primăvara acestui an, Răzvan Burleanu a câştigat cel de-al doilea mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Acesta a obţinut 168 de voturi, în timp ce Ionuţ Lupescu, principalul său contracandidat, a primit doar 78 de sufragii. Ceilalţi oameni care au candidat la cea mai înaltă funcţie de la „Casa Fotbalului” au fost

Marcel Pușcaș (8 voturi) şi Ilie Drăgan (niciun vot). „Recunosc, deși nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit”, a declarat, mândru, Răzvan Burleanu.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Gigi, se ştie, să fie paranghelie! „Bizonul” Gnohere şi greii din vestiarul FCSB-ului, surprinşi în timpul unei petrecere de pomină

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Noua nevastă îi poartă ghinion! Dorinel Munteanu, pus într-o situaţie jenantă de faţă cu soţia

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro