VIDEO / Florin, concurentul de la "Mireasă pentru fiul meu" acuzat că ar fi gay, surprins în ipostaze compromiţătoare! Imaginile au stârnit controverse

+2 click pentru
galerie

O prezenţă controversată în casa "Mireasă pentru fiul meu", Florin, unul dintre cei mai noi concurenţi, a fost acuzat că îi plac bărbaţii. El a negat, însă, toate aceste vorbe şi, mai mult de atât, a cerut imagini în care ar fi fost surprins în compania unor persoane de sex masculin.


Deşi nu se aştepta, imaginile compromiţătoare au venit pe adresa redacţiei şi au făcut furori, căci concurenţi s-au amuzat teribil să-l vadă pe Florin în ipostaze tandre alături de alţi concurenţi.

Evident, videoclipul inedit a fost realizat în glumă, imaginile surprinse fiind nişte capturi surprinse de la începutul emisiunii.

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

VIDEO / Un cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" se desparte de ochii lumii? Astăzi au dat cărţile pe faţă

VIDEO / Doi concurenţi din casa "Mireasă pentru fiul meu", ciondăneli în pat! Toată casa i-a auzit! "Nu-ţi pasă de mine?"

VIDEO / Un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" i-a zis-o iubitei sale în direct! "Vreau să facem dragoste"

T.F.S

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro