VIDEO / Florin Salam, cum nu l-ai mai văzut vreodată! A căzut în genunchi şi toţi au fost uluiţi de reacţia lui

A fost sărbătoare mare în familia lui Florin Salam, căci fiul lui, Dani, şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar manelistul a făcut show total şi, mai mult de atât, a căzut în genunchi.

Florin Salam a dat o petrecere grandioasă pentru băiatul lui şi, mai mult de atât, a făcut spectacol total.  A cântat ca în zilele lui bune, din toată inima şi s-a așezat chiar în genunchi în fața tuturor, dar mai ales în fața copiilor, lumina ochilor lui.

Dar Salam nu a fost singurul care a cântat. Și, nu, Betty nu a făcut show. Deși a fost ziua lui, a cântat și Dany, semn că pe urmele tatălui calcă și băiatul, nu numai fata.

Printre cei prezenţi la eveniment a fost şi Betty, care n-a venit singură, ci însoţită de iubitul ei, Cătălin.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, bucuria lui Salam, care a primit numele de Jacqueline Maria.

Citeşte şi:

Au apărut problemele! Florin Salam și Roxana Dobre, ceartă fără precedent în cuplu! Știm de la ce a pornit totul

VIDEO / E o mamă exemplară! Ce spune Roxana Dobre despre momentul în care a schimbat primul scutec

Şi perfecţiunea e imperfectă! Ce nu-i place lui Florin Salam la Roxana Dobre. Bruneta a mărturisit TOT: "Chiar mă ceartă"

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro