VIDEO / Imagini şoc! Începutul relaţiei dintre Cristi Borcea şi Valetina Pelinel! S-au cunoscut acum 10 ani, de ziua lui Bote

Se întâmpla acum 10 ani, la ziua lui Cătălin Botezatu care pe atunci adora să petreacă şi aducea toată floarea ce vestită a showbiz-ului românesc.

Pe atunci, vedetele de la noi aratău mult altfel. Pe atunci erau cupluri care acum nu mai există, staruri mai slabe sau mai grase.  Acum 10 ani, Valentina doar ce se cuplase cu Cristi Boureanu, iar Cristi a venit alături de Mihaela, soţia lui de atunci la petrecerea nebună.

În timp ce ea saluta zâmbăreaţă pe toată lumea, dinamovistul părea să se uite după alte femei. Oare o cauta cu privirea pe Valentina. Acesta este un lucru pe care nu îl vom afla niciodată.

Cine ar fi crezut că 10 ani mai târziu, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel vor ajunge să aibă relaţii intime? Să nu uităm că informaţiile nu sunt confirmate de nici unul dintre ei.

Este căsătorit cu Alina Vidican

Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa şi pe Patrick.

Mesajul sfâşietor al Alinei Borcea, pentru soțul aflat în spital: ”Să nu te îndoiești”

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, şi s-a speculat în ultima vreme că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion.

Se află în Arestul Central

Fostul patron de la Dinamo este condamnat în dosarul Transferurilor din fotbal, iar acum se află în arestul Capitalei, cercetat într-un dosar în care este acuzat că a dat mită unei judecătoare.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE TRIUNGHIUL AMOROS VALENTINA PELINEL-CRISTIAN BORCEA-ALINA VIDICAN

T.S

Citeşte şi:

Cristi Borcea e "posedat de demon"! Cum a încercat Gigi Becali să-l scape de preacurvie

VIDEO / Valentina Pelinel a primit inelul de logodnă. Cristi Borcea "a spart" 20.000 de euro pentru bijuterie

Adriana Bahmuţeanu a răbufnit: "Îmi tai venele pe lung"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro