Adriana Bahmuţeanu a răbufnit: "Îmi tai venele pe lung"

Sursă foto: Facebook

Adriana Bahmuţeanu şi-a reluat activitatea pe Facebook, după ce şi-a recăpătat identitatea şi a preluat controlul paginii sale oficiale.

Prezentatoarea TV spune că se simte copleşită de scandalul începutului de an din showbiz: triunghiul amoros dintre Valentina Pelinel, Cristian Borcea şi Alina Vidican.

"Fetelor, dacă este trandy să rămâi gravidă cu borcanul de la puşcărie, îmi tai venele pe lung şi mă rog să îl întâlnesc pe Guţă pe lumea cealaltă, pe post de înger păzitor!", a scris Adriana Bahmuţeanu pe Facebook, după ce Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar Alina Borcea, soţia fostului acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea, a acuzat-o că vrea să-i distrugă familia.

Este căsătorit cu Alina Vidican

Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa şi pe Patrick.

Mesajul sfâşietor al Alinei Borcea, pentru soțul aflat în spital: ”Să nu te îndoiești”

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, şi s-a speculat în ultima vreme că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion.

Se află în Arestul Central

Fostul acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea, este condamnat în dosarul Transferurilor din fotbal, iar acum se află în arestul Capitalei, cercetat într-un dosar în care este acuzat că a dat mită unei judecătoare.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE TRIUNGHIUL AMOROS VALENTINA PELINEL-CRISTIAN BORCEA-ALINA VIDICAN.

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Adriana Bahmuţeanu a ajuns la capătul puterilor: "Gândiţi-vă ce traumă emoţională înseamnă pentru un copil de cinci ani să..."

VIDEO / Adriana Bahmuțeanu are planuri mari pentru 2016: ”Vreau să cunosc pe cineva”

VIDEO / Adriana Bahmuțeanu, hotărâtă să apară din nou în fața judecătorilor: ”Îi dau în judecată”


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro