VIDEO / Ionelo, nu eşti geloasă? Roxana de la "Mireasă pentru fiul meu", mesaj pentru Teodor şi imagini memorabile

captura video

Roxana de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a lăsat cuprinsă de amintirile din competiţie. Cu această ocazie, tânăra i-a scris un mesaj emoţionant lui Teodor, soţul Ionelei.

Roxana de la "Mireasă pentru fiul meu" a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia îi urează amicului ei Teodor "La mulţi ani".

"Dragul meu amic, şi uite că a şi venit ziua ta, o zi splendidă cu soare strălucitor şi luminos. Îţi urez numai bucurii în toate realizările tale, să ai parte de mii de surprize plăcute în fiecare zi din viaţa ta, să trăieşti mulţi ani de acum înainte şi să îţi vezi nepoţii, strănepoţii care să-ţi umple inima de entuziasm. Îmi doresc să ramanem tot atât de buni amici ca şi acum, să ne bucurăm împreună de clipele frumoase de neuitat şi să depănăm cele mai frumoase amintiri. Un mare la mulţi ani.Cu mult drag, a ta amica pe veci!", i-a scris Roxana de la "Mireasă pentru fiul meu" lui Teo.

Mesajul este însoţit şi de un filmuleţ cu un moment drag petrecut în casa "Mireasă pentru fiul meu", al cărui protagonişti sunt ea şi Teodor.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

PUBLICITATE

VIDEO / Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu", manipulat de propria mamă să renunţe la Denisa? De ce cred susţinătorii tânărului acest lucru?

Vrea să se-nsoare, dar e dezgustat de fete! Gabriel Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" aruncă cu pietre în femei

Sfârşit de drum pentru Denisa. Tânăra a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu". Cine a votat-o?

Surpriză de PROPORŢIII la "Mireasă pentru fiul meu"! Mama Adrianei preferă alt băiat din competiţie în locul lui Valentin. Despre cine e vorba?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro