VIDEO / Lora, extrem de panicată în avion: "Am plâns foarte tare"

Lora şi-a luat inima în dinţi şi a decis că a venit momentul să îşi învingă cea mai mare temere.

Cântăreaţa s-a urcat într-un simulator de zbor şi a încercat să îşi învingă toate emoţiile cu privire la zborul cu avionul. Cum niciun început nu este uşor nici al Lorei nu a fost, mai ales că vedeta are şi antecedente ceva mai neplăcute. "Îmi este foarte frică să zbor cu avionul, dar este o teamă foarte ciudată. Nu îmi este frică mereu. Am avut un concert în Torino şi am avut turbulenţe foarte mari, a fost nasol. Am plâns foarte tare, am vrut să mă aşez în genunchi şi să pup pământul", a declarat artista pentru Antena Stars.

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, fotomodel. A devenit cunoscută cu trupa Wassabi şi a fost jurat în cadrul concursului "Next Star".

În viaţa personală a fost căsătorită cu Dan Badea, însă mariajul lor nu a durat prea mult, iar cei doi au decis de comun acord să divorţeze în 2014. În prezent, are o relaţie cu managerul ei Ionuţ Ghenu.

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

Neagă de luni bune că sunt împreună, dar acum pleacă doar ei într-o vacanță, ca doi porumbei! Ba mai mult, ea recunoaște : "O să-l ... până la epuizare"

Lora, plină de cearcăne şi răvăşită. Ce a păţit?

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro