VIDEO / Mărioara Zăvoranu, mesaje de dincolo! El a luat legătura cu ea: "Nu vrea să-i lase nimic Oanei"

La aproape jumătate de an de la moartea Mărioarei Zăvoranu, parapsihologul Lucian Iordănescu face dezvăluiri incendiare. El a reuşit să intre în legătură cu mama Oanei. Femeia a transmis o serie de mesaje de dincolo.

El spune că Mărioara i-a transmis faptul că nu îşi doreşte ca averea lăsată să ajungă pe mâna fiicei sale. "Vorbesc aproape zilnic cu Mărioara. Este supărată pe fiica ei. Mărioara nu ştie că a murit. Nu vrea să îi lase nimic Oanei. Mărioara nu vrea să spună unde are îngropaţi banii.", a declarat Lucian Iordănescu pentru emisiunea "Un show păcătos", de la Antena 1.

A murit la 66 de ani

Marioara Zăvoranu, mama Oanei, a încetat din viaţă, la vârsta de  66 de ani. Mama Oanei Zăvoranu se afla pe patul de suferinţă de la începutul anului, din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / Oana Zăvoranu tună şi fulgeră. Vinde TOT din CASA Marioarei. "Mai am foarte puţin de răbdat până or să vină în genunchi să-i iert"

VIDEO / Document-bombă! Corneliu Vadim Tudor, şantajat cu un cont de 3,5 milioane de euro: "Această sumă nu figura în declaraţia de avere!"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro