VIDEO / Moment jenant pentru o actriţă faimoasă! A căzut pe scenă, în faţa a mii de oameni! Întreg momentul a fost filmat!

Jacqueline Andere, celebra actriţă care a scris istorie în lumea telenovelelor, fiind cunoscută pentru rolurile din producţiile "La Madrastra" ori "Vida por Vida", a fost protagonista unui moment jenant, după ce a căzut de pe o scenă, în timpul unei ceremonii televizate.În vârstă de 77 de ani, faimoasa actriţă a fost invitată  pe scenă pentru a dezveli o lucrare de artă însă în drum spre scenă, din neatenție, a alunecat într-un spațiu în care se afla orchestra prezentă la eveniment. Toți cei aflați pe scenă au sărit să o ajute, inclusiv fiica actriței.Din fericire, Jacqueline Andere nu a fost rănită grav în urma acestui incident.  Totuşi,  imaginile cu această căzătură au devenit virale în Mexic.

Jaqueline Andere a jucat în numeroase telenovele şi a fost căsătorită mai bine de 30 de ani cu Jose Maria Fernandez Unsain, din 1967 până la moartea acestuia în 1997. Cei doi au avut o singură fiică,  Chantal Andere, care este, de asemenea, actriţă.

Sursa foto: esmas.com

Citeşte şi

Ţi-o mai aminteşti pe actriţa principală din telenovela "Estrambotica Anastasia"? Uite cum arată la 11 ani de la rolul care a făcut-o celebră

I se spunea "Betty cea urâtă", dar ea este MISS! Pariu că nu o să o recunoşti pe actriţa ta preferată? Uite cum arată la 42 de ani

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro