VIDEO / "Nu mă deranjează dacă o să fac pe mine". Corina, soţia lui Marian Drăgulescu, protagonista unui moment năucitor la "Asia Express"

+2 click pentru
galerie

Corina şi Marian Drăgulescu © Captură video

În show-ul "Asia Express", soţii Drăgulescu au făcut senzaţie, întrucât îmbină cu succes umorul cu micile certuri dintre ei. Corina Drăgulescu a susţinut că este capabilă să facă orice în scopul câştigării concursului. 

Spiritele s-au încins deja în "Asia Express". Corina şi Marian Drăgulescu sunt disponibili să lupte cu orice arme pentru a câştiga cel mai dur concurs. 

"Nu concep o altă denumire, noi suntem campionii. Suntem amândoi competitivi şi dominanţi. El vrea să domine, eu vreau să domin. Suntem ca două nuci. Chiar dacă unul mârâie, celălalt îl susţine. Aveam spume cu clăbuci. Nu înţeleg de ce Marian a fost într-o continuă transă. Nu mă deranjează dacă voi începe să miros, să transpir sau să fac pe mine", a susţinut Corina Drăgulescu.

"Asia Express" este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro