VIDEO / Supărare mare pentru Daniela Crudu în emisiunea "Asia Express". Ce a păţit focoasa brunetă

+3 click pentru
galerie

Daniela Crudu © Facebook

Daniela Crudu este una dintre concurentele care au plecat în aventura vieţii, în Vietnam. Experienţa "Asia Express" i-a provocat Danielei Crudu o primă problemă existenţială.

În cadrul competiţiei "Asia Express", cel mai dur reality show, aventura este dusă la extrem. Cei 14 concurenţi sunt nevoiţi să treacă prin situaţii limită, însă, de această dată, situaţia limită a fost pentru Daniela Crudu trezirea la ora şase dimineaţa. 

"Dimineaţa e oribilă. Eu nu pot să mă trezesc dimineaţa. Eu sunt pasăre de noapte. Taximetriştii înţeleg doar că nu avem bani", a susţinut Daniela Crudu.  

"Asia Express" este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro