VIDEO / Revoltător! O pisică este captivă de o lună într-un magazin sigilat de ANAF

Sursa foto: Impact de Mehedinti

Locuitorii oraşului Drobeta Turnu Severin au rămas şocaţi după ce au descoperit că o pisică a rămas captivă într-un magazin pe care ANAF-ul a decis să îi sigileze.

Doar la Mehedinți se putea întâmpla asta ! Și culmea ,chiar în...

Doar la Mehedinți se putea întâmpla asta ! Și culmea ,chiar în Drobeta Turnu Severin:În zona Crihala, chiar la Dunărea în față, magazinul LETO a fost închis de ANAF deoarece patronul avea ceva probleme. O dată cu închiderea magazinului a fost sigilată și pisica în interior.Nu este o glumă ANAF chiar au sechestrat o pisică în magazin după ce au închis și sigilat magazinul.Mulți trecători au văzut animalul în geam care se plimba prin magazin, dar nu au știu că magazinul este închis și pisica captivă. Din informațiile cetățenilor am aflat că pisica este închisă de câteva săptămâni bune acolo, fără mancare și apă.SHARE ca poate cineva o sa elibereze pisica !!!

Posted by Impact de Mehedinti on Thursday, February 4, 2016

Posted by Impact de Mehedinti on Thursday, February 4, 2016

 Magazinul de haine în care se află pisica este situat pe Bulevardul Revoluţiei din Drobeta Turnu Severin şi a fost sigilat de inspectorii ANAF înainte de Revelion, scrie MEDIAFAX.

Trecătorii au observat animalul în urmă cu mai bine de o săptămână şi au vrut să îl salveze, însă imobilul este închis oficial de către autorităţi.

O femeie a sunat, in cursul zilei de joi, la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, însă aceştia au sfătuit-o să se adreseze Poliţiei. Poliţiştii au spus însă că pentru salvarea pisicii este nevoie ca inspectorii ANAF din Târgu Jiu să fie de faţă în momentul intrării magazin.

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / A sărit în braţele iubitului său şi şi-a fracturat coastele într-o clipă! Cum arată tânăra care cântărea doar 31 de kilograme

Vedetă în România, cerșetoare - pe străzile din Bruxelles! Angela Simko visează la un nou început, după ce a rămas pe drumuri


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro