VIDEO / Şoc! Oana Zăvoranu aruncă bomba: "Mama a fost omorâtă pentru bani"

Investigaţiile Oanei Zăvoranu după moartea mamei sale nu vizează doar averea! Vedeta vorbeşte despre o ipoteză cutremurătoare: convingerea ei că mama sa, Mărioara Zăvoranu, a fost asasinată.

Oana crede că mama ei nu a murit din cauze naturale. Vedeta Tv este mai hotărâtă ca niciodată să dezlege misterul morţii mamei sale, astfel că o să apeleze la deshumare. "Mărioara a fost omorâtă pentru bani. Mama va fi exhumată. Deshumarea ei nu este un moft. Ea a intrat în comă septică. Gigicu nu a cerut să se facă autopsie", a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii "Un show păcătos".

Oana este convinsă de faptul că dezgroparea mamei sale ar putea să elicideze misterul morţii în totalitate aşa că a înaintat o cerere prin care doreşte deshumarea defunctei. "Parchetul mi-a comunicat deja ca a luat act de cererea mea PERTINENTĂ DE DESHUMAREA defunctei şi în cel mai scurt timp posibil o să fie desemnat un procuror care să se ocupe de caz" , scria Oana pe pagina unui site de socializare în urmă cu câteva săptămâni.

Marioara Zăvoranu, mama Oanei, a încetat din viaţă, la vârsta de  66 de ani. Mama Oanei Zăvoranu se afla pe patul de suferinţă de la începutul anului, din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Lovitură dură pentru "domnul Toni"! Bărbatul ar putea să rămână fără apartamentul în care a locuit Oana Zăvoranu!

Oana Zăvoranu, disperată! Bruneta îşi strigă durerea şi cere ajutorul prietenilor de pe Facebook

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro