VIDEO / Te vei emoţiona până la lacrimi! Cum arăta o zi din viaţa lui Betty Salam când mama ei era în viaţă?

Betty Salam a emoţionat foarte mulţi oameni cu ultima piesă pe care a lasat-o despre mama sa, care a murit pe când ea era doar doar un copil. Fata lui Florin Salam a trecut prin momente cumplite când Fănica s-a stins din viaţă, dar a fost puternică şi a învăţat să supravieţuiască fără mamă.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Betty Salam a povestit cum era viaţa ei când mama sa trăia şi a mărturisit cum decurgea relaţia dintre ele.

"Am nişte amintiri foarte frumoase cu ea pentru că noi ne înţelegeam perfect şi atunci când ieşeam la cumpărături doar noi două, ca fetele, eu eram mică şi mi se părea aşa wow, ies la cumpătărături cu maică-mea. Plecam încontinuu la mare şi chiar dacă eram mult mai mică, ne înţelegeam perfect. O supăram des, făceam prostii, făceam mizerie, îi luam pantofii, mă machiam, vai de mine cum eram. Când exageram, mă certa, îmi mai dădea două palme pe la fund. Dar tata era mai permisiv ca ea, de mică stăteam cu el. La şcoală îi făceam felicitări şi i le aduceam.

Când am văzut-o pe
Jacqueline îmi era un drag de ea, e foarte frumuşică şi mănâncă încontinuu, şi doarme mai mereu.

După ce am lansat piesa, am primit foarte multe mesaje de la oameni care au trecut prin situaţia asta," a spus Betty Salam, la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Află mai multe detalii aici.

Astăzi familia ei a rămas doar cu amintirea Fănicăi pentru că ea a murit acum 6 ani, dar păstrează în suflet clipele frumoase petrecute alături de regina lui Salam. Florin Salam şi-a refăcut viaţa alături de Roxana Dobre şi au împreună o fetiţă pe nume Jacqueline Maria.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Semn divin? Betty Salam, despre mama ei

Doar un tată poate înțelege ce se petrece în sufletul lui! Vezi cum s-a manifestat Florin Salam după ce s-a născut fiica lui și a Roxanei Dobre

VIDEO / Betty Salam, despre momentul în care a cântat pentru prima dată piesa în memoria mamei sale: "Am plâns!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro