VIDEO/ Ţi se înmoaie sufletul! Cum a reacţionat gorila Koko, prietena lui Robin Williams, când a aflat că Robin Williams s-a sinucis

Gorila Koko şi Robin Williams au avut o relaţie aparte dintotdeauna, iar prietenia lor a luat naştere în momentul în care cei doi au împărţit platourile de filmare pentru producerea unui film documentar despre animale.

Animalul a fost unul dresat, iar abilităţile gorilei Koko de comunicare sunt atât de avansate, încât poate comunica în limbajul uman, folosindu-se de anumite semne, informează Metro.

Potrivit Gorilla Foundation, Koko înţelege aproximativ 2000 de cuvinte şi poate comunica în limbajul semnelor. Robin Williams avea să descrie în nenumărate rânduri, întreaga experienţă, alături de gorilă, ca fiind una "de neuitat'.

"Robin a reuşit să o facă pe Koko să zâmbească, un lucru pe care nu-l mai făcuse de peste 6 luni, încă din momentul în care Michael, gorila pereche cu care copilărise a decedat", a declarat preşedintele Gorilla Foundation, Penny Patterson.

Un alt moment trist prin care Koko a trebuit să treacă a fost moartea unui alt bun prieten, actorul Robin Williams, pe care îl cunoscuse încă din 2001.

Tot potrivit declaraţiilor celor din instituţie, în momentul în care Koko a reuşit să înţeleagă faptul că Robin Williams a murit, gorila a început să se manifeste prin tot felul de semne şi a încercat să le transmită celor din jur ideea de tristeţe şi lacrimi.

Robin Williams a murit luni, în locuinţa sa din California. Pe fond depresiv, actorul s-a spânzurat şi a fost găsit mort de către menajera lui, la vârsta de doar 63 de ani.

A.M.

Foto: captură Youtube

Citeşte şi:

Detalii şocante despre moartea lui Robin Williams! Ce au găsit poliţiştii când au ajuns în casa actorului

Familia lui Robin Williams îndurerată, în continuare! Fiica regretatului actor, Zelda Williams, a dispărut


facebook whatsapp twitter pinterest