Detalii şocante despre moartea lui Robin Williams! Ce au găsit poliţiştii când au ajuns în casa actorului

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală despre moartea actorul Robin Williams. Starul a fost găsit spânzurat cu o curea în jurul gâtului, suspendat de uşa dulapului din dormitor, iar lângă trupul neînsufleţit se afla un briceag cu care ar fi încercat să-şi taie venele.

Actorul american Robin Williams a murit prin asfixiere după ce s-a spânzurat cu o curea, a anunţat Keith Boyd, şeriful din comitatul californian Marin, care a precizat că abia peste câteva săptămâni va fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Mai mult,  actorul avea răni și la încheietura mâinii, lângă el fiind găsit un cuțit.

"Corpul domnului Robin Williams a fost găsit într-o poziţie uşor suspendată, cu o curea în jurul gâtului. Celălalt capăt al curelei era blocat între uşa închisă şi cadrul uşii", a declarat, potrivit CNN, şeriful Keith Boyd.

Înainte să se stranguleze, starul ar fi încercat să-şi taie venele la mâna stângă,  anchetatorii găsind pe vârful briceagului urme care par a fi de sânge uscat, astfel că vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili componenţa substanţei depistate.

Robin Williams a fost găsit mort, luni dimineață. Starul se lupta cu depresia și dependența de alcool, iar, recent, ajunsese într-un centru de reabilitare.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest