Ipoteză HALUCINANTĂ după moartea lui Robin Williams! Actorul a fost UCIS

Robin Williams a murit - Foto: Hepta

Moartea actorului Robin Willliams a şocat întreaga lume şi, în lipsa unor date oficiale exacte, au început speculaţiile. Fanii starului nu pot accepta că acesta s-a sinucis şi au început deja să lase zeci de mesaje pe reţelele sociale prin care iau în calcul teoria conform căreia actorul a fost omorât.

Robin Williams a murit la 63 de ani, fiind găsit fără suflare în casa lui din California. Potrivit autorităţilor, actorul s-ar fi sinucis prin axfisiere, iar decesul starului fost pronunţat la ora 12:02, ora Americii.

Admiratorii lui Robin sunt de părere că actorul nu s-a sinucis, ci că a fost omorât de Illuminati, o organizaţie secretă.

Nu este prima celebritate despre care s-a spus că ar fi fost ucisă de această grupare. Potrivit zvonurilor apărute în presă, regretaţii Michael Jackson şi Paul Walker ar fost şi ei ucişi de iluminaţi.

Illuminati este un nume care se referă la mai multe grupuri, atât istorice și moderne, atât reale cât și fictive.

Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de Adam Weishaupt, care a fost primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadt . Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali, republicani și pro-feminini, recrutați din lojile masonice din Germania, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere. În 1785, ordinul a fost infiltrat, dezbinat și suprimat mai întâi de către guvern bavarez pentru un presupus complot și apoi în întregul stat (Reich) german. Acuzația adusă a fost aceea că scopul ordinului este să răstoarne toate monarhiile și religiile de stat din Europa. (Wikipedia)

Citeşte şi:

Foto: hepta


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro