Viorica de la Clejani, cu căciulă în cap şi nemachiată alături de viitorul său ginere! Cum îl "alintă" mama soacră?

Viorica de la Clejani s-a fotografiat alături de iubitul Margheritei, cu căciulă în cap şi nemachiată. Aceasta nu pare să-l aibă la suflet pe băiat, deşi fiica ei e îndrăgostită până peste cap!

Peter Kai este noul prieten al Margheritei şi relaţia celor doi are un început promiţător. Totuşi, Viorica nu se lasă cucerită aşa uşor de către noul membru al familiei şi păstrează distanţa. Acesta le-a făcut o vizită Clejanilor şi Viorica s-a fotografiat alături de el şi de Margherita.

Margherita din Clejani a plecat în Liban după iubitul ei, Peter! El i-a făcut o declaraţie de dragoste emoţionantă

"Eee, a sosit musafirul", a scris Viorica în descrierea postării.

Viorica de la Clejani, declaraţii DEMENŢIALE despre iubitul Margheritei: "Dacă o ia în Liban, mă duc şi eu!" Vei RÂDE cu lacrimi!

Povestea de dragoste dintre Peter și Margherita a început, în urmă cu câteva săptămâni, când a avut loc prima întâlnire, după care cei doi îndrăgostiţi au început să simtă fiorii dragostei. Și, chiar dacă ea nu recunoștea prea ușor că s-a amorezat de tânărul din Liban, recent, a decis să spună lucrurilor pe nume și a declarat că și-a găsit jumătatea. "Oficial, declar, pentru prima dată în viaţa mea, că în sfârşit mi-am găsit jumătatea! Sunt fericită totul este aşa cum mi-am dorit!", a spus Margherita. Asta, după ce el și-a făcut publice sentimentele pe care le nutrește pentru focoasa brunetă cu un videoclip dedicat ei, pe o melodie care nu mai lasă loc de niciun fel de interpretări când vine vorba de viața lor amoroasă.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Dragostea trece prin stomac. Cum îl satisface...culinar Margherita pe Peter Kai?

Selfie cu vedere la silicoane. Margherita a vrut să fie sexy, dar toata lumea a observat altceva

Am aflat planurile de viitor ale lui Peter cu Margherita! ”Vom pleca împreună”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro