Xzibit a minţit! Chiar îi place în România! Rapperul se întoarce la noi pentru a doua oară în acest an

După ce la sfârşitul lui August artistul s-a plâns de modul în care a fost tratat, Xzibit se întoarce pe 17 octombrie să concerteze la un club din Bucureşti.

Xzibit a fost total nemulţumit de tratamentul aplicat în august, anul acesta, când a venit să concerteze pe litoralul românesc. Acesta a fost cazat la un hotel de patru stele şi a preferat să doarmă pe canapea, fiindcă patul avea lenjerie cu flori şi era roz. Acesta a fotografiat şi mărgelele de la intrarea de la toaletă, postând-o pe facebook şi scriind: "Prin ce mizerii trebuie să trec ca să ajung la fanii mei". Despre mobila din cameră s-a arătat la fel de nemulţumit, spunând că totul din camera în care a fost cazat era mai bătrân decât el.Gazda show-ului "Pimp my Ride" se întoarce totuşi în România pe 17 octombrie într-un club din Bucureşti. Spectacolul începe la ora 23:00 iar biletele sunt deja puse în vânzare la preţul de 30 de lei. XZibit promite românilor o noapte explozivă.

Alvin Nathaniel Joiner, alias XZibit, în vârstă de 41 de ani, este un rapper, actor şi o personalitate TV din Statele Unite ale Americii, născut în Detroit, Michigan. Cel mai recent album scos de artist se numeşte "Full Circle" şi este lansat în Octombrie 2006.

Sursă foto: Facebook

Citeşte şi:

Cine e CEL MAI BINE PLĂTIT fotomodel din lume în acest an
VIDEO / Şerban Copoţ a uitat de Animal X! Artistul "s-a dat" pe rock la "Te cunosc de undeva" şi a impresionat pe toată lumea!

VIDEO / Travesti pe folclor, surpriza serii! Nadir a impresionat cu ţinuta şi prestaţia la "Te cunosc de undeva"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro