Zice că nu a bătut-o, dar DOVEZILE medicale îl contrazic! Uite ce a pățit fosta iubită a stelistului Alex Tudorie

Susține sus și tare că abia a pus mâna pe ea, și, chipurile, doar pentru a aplana un scandal care ar fi izbucnit în Centrul Vechi al Capitalei, dar Spynews.ro are dovada clară că sărmana tânără ar fi fost agresată mult mai rău decât ar vrea Alex Tudorie să se creadă.

După ce, după cum susține Ioana Danielescu, Alex a plecat de la ”locul faptei” și a lăsat-o întinsă pe jos, tânăra, alături de amicele ei, au mers direct la Poliție. ”L-am reclamat la secția 10, iar acum mă duc la IML. Nu pot să las lucrurile așa, trebuie să plătească pentru ce mi-a făcut”, a mai spus sărmana tânără.


Iar rezultatul investigațiilor medicale pe care le-a făcut tânăra nu lasă loc de nicio interpretare, contatările fiind clara: a fost agresată, are nevoie de atele ghipsate timp de trei săptămâni și este nevoită să evite efortul fizic o perioadă bună de timp, precum și alte investigații la cot și la genunchi.

Mai mult decât atât, faptul că membrele afestate sunt mâna dreaptă și piciorul stâng dovedește, dacă mai era nevoie, că fosta iubită a stelistului a fost lovită de mai multe ori, nu doar împinsă, așa cum susține stelistul. În altă ordine de idei, Ioana are acum piciorul în ghips, refuzând însă să își pună atele și la mână.


 ”Eu eram cu amicele mele. Din senin, a început să mă înjure, să mă facă în toate felurile, iar apoi, și el, și ea, au sărit să mă bată. Pe ea au reușit să o oprească amicii, dar el, fiind bărbat, nu a putut fi oprit. Întâi m-a împins, apoi m-a lovit și nu s-a mai oprit. Acum mă dor toate, piciorul, cotul, capul...”, ne-a spus Ioana, în urmnă cu câteva ore.Destăinuiri de senzație și întreaga poveste a scandalului în care este implicat clubul Steaua prin fotbalistul Alex Tudorie va putea fi urmărită, astăzi, la emisiunea ”Răi, da` buni” de la Antena Stars.

Citește și:

Alexandru Tudorie se jură: "Nu am agresat pe nimeni"! Clubul Steaua: ”Va fi tras la răspundere”

ȘOC! Un celebru fotbalist de la Steaua și-a jucat în picioare fosta iubită!

Vrea Adrian Mutu să devină din nou tătic? Iată fotografia care îl da de gol!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro