Adriana Bahmuțeanu, externare cu bucluc! Vezi cum a ieșit vedeta TV din spital, după ce s-a ”tunat”

Adriana Bahmuțeanu pare să fie mai decisă ca oricând să se transforme într-o adevărată ”bombă-sexy”. Și, din acest motiv, în ultima perioadă, a tot suportat intervenții de natură estetică, care mai de care mai complicate. A început cu buzele, și-a scos grăsimea din corp, iar acum,.... e în recuperare, vedeta externându-se ieri, la orele prânzului.

Externarea ei însă a fost una ”buclucașă”. Pentru că, decisă să devină o divă, simpatica vedetă TV a ”uitat” că, la ieșirea din spital trebuia să se îmbrace ca atare, pentru a impresiona. Dar, cum Bahmu este o nonconformistă, prezentatoarea emisiunii ”Necenzurat” de la Antena Stars a preferat să fie externată îmbrăcată în... pijamalele cu care a stat internată, bluza ei roz și pantalonii galbeni cu picățele fiind de senzație.
Ușor încurcată de intervenția estetică suferită, Adriana s-a urcat în mașină după ce și-a luat rămas bun de la medicul care a operat-o și, ajutată de amicii care au mers la clinică pentru a o externa, a plecat spre casă.
Dar, când a ajuns în fața imobilului în care locuiește, Adriana Bahmuțeanu, în aceleași pijamale de senzație, nu a intrat în casă direct, ci s-a mai oprit să discute puțin cu tatăl ei, să se pupe, semn că recuperarea ei decurge bine, iar durerile inerente unei asemenea intervenții nu îi dau mari bătăi de cap. 
Vedeta Antenei Stars a apelat la o procedură numită liposculptură, o formă rafinată de liposucţie prin care se modelează silueta eliminând micile depozite de grăsime de la nivelul diferitelor regiuni.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro