Andreea Antonescu şi-a refăcut viaţa. Imagini în exclusivitate cu iubitul vedetei. Apare şi el la televizor / VIDEO PAPARAZZI

+10 click pentru
galerie

A răsărit soarele pe strada Andreei Antonescu. După o perioadă cu nori, viaţa ei s-a înseninat, iar acum artista are toate motivele să fie fericită. Spynews.ro a aflat, în exclusivitate, că Andreea Antonescu iubeşte din nou.

Andreea Antonescu, îndrăgostită până peste cap de noul bărbat din viaţa ei

După o perioadă foarte grea, cauzată de despărţirea de soţul său, iată că lucrurile încep să se aşeze uşor-uşor şi în viaţa frumoasei artiste. Andreea Antonescu a decis să mai dea o şansă dragostei, iar Cupidon nu a stat pe gânduri şi a săgetat-o instant. Cine este norocosul bărbat din viaţa ei? Noi vă spunem în continuare şi vă prezentăm imagini bombă cu cei doi.

Paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, au surprins-o pe Andreea Antonescu alături de noul bărbat din viaţa ei. Cine este acesta? Vă dăm câteva indicii. Apare aproape în fiecare zi la televizor, este tânăr, chipeş şi toate femeile sunt amorezate de el. Dar, chiar şi aşa, doar una a avut succes şi a ajuns la inima craiului. Dar cine este el? Ei bine, nici mai mult, nici mai puţin decât Ştefan Manolache, reporter la Acces Direct. Paparazzii Spynews i-au surprins pe cei doi, în exclusivitate, în momente tandre şi pline de iubire.

Mai întâi, cei doi au fost surprinşi în timp ce plecau de la studio şi se îndreptau spre un supermarket. După ce au petrecut ceva timp printre rafturi, Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache s-au îndreptat spre casa de marcat pentru a achita cumpărăturile. Dar pentru ca cina să fie perfectă, Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache au dat o fugă şi la cofetărie, acolo de unde nu au plecat cu mâna goală. Dar aici, ce să vezi? Cei doi şi-au dat frâu liber sentimentelor şi s-au sărutat cu patos de faţă cu cei prezenţi. Mai apoi, cei doi amorezi s-au îndreptat spre acasa vedetei, pentru ca Andreea Antonescu să-şi ia cu ea patrupedul. Într-un final, cei doi s-au îndreptat spre casa lui Ştefan Manolache, acolo unde deja nu mai ştim ce s-a întâmplat.

Aşadar, nu putem decât să ne bucurăm pentru frumoasa artistă, care a decis să mai dea o şansă iubirii, după eşecul în dragoste pe care l-a suferit în ultima perioadă. Astfel, Andreea Antonescu nu face decât să ne arate că este o femeie puternică şi dispusă să o ia oricând de la capăt, indiferent de momentele delicate la care o supune viaţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro