Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, conflict în plină stradă. Avem imaginile / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Exclusiv / Imagini bombă cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, în plină stradă. Cei doi au fost surprinşi în timpul unei dispute © Instagram

Ce se întâmplă între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele fanilor. După ce în urmă cu câteva zile Spynews a anunţat în exclusivitate că cei doi divorţează, iar mai apoi tot paparazzii Spynews au fost cei care i-au surprins împreună, în ipostaze extrem de apropiate la cină, ei bine, acum vă prezentăm noi imagini cu cei doi.

Bianca Drăguşanu, conflict pe stradă cu Alex Bodi

Deşi marţi seara, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au petrecut la ziua de naştere a uneia dintre prietenele lor comune, iar lucrurile păreau destul de bune între ei, se pare că astăzi alta a fost situaţia. Bianca Drăguşanu şi Alex Bodiu au fost surprinşi pe stradă, în plină zi, în timp ce se certau. Deşi nu se aude ce vorbesc, în imaginile pe care vi le prezentăm în continuare se poate observa că între cei doi lucrurile nu stau deloc bine, asta pentru că blondina pare destul de nervoasă şi pare că îi reproşează ceva celui care încă îi este soţ.

De cealaltă parte, Alex Bodi nu se lasă nici el, iar discuţia pare a fi una destul de aprinsă. Ce se întâmplă între cei doi? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, mai ales că în ultimele zile situaţia părea că s-a schimbat între ei.

Cătălin Botezatu, despre despărţirea dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi

La puţin timp după anunţul despărţirii, Alex Bodi a recunoscut pentru Spynews că între el şi vedetă au existat mai multe conflicte din cauza faptului că amândoi sunt două firi vulcanice. De asemenea, în acest context a vorbit şi Cătălin Botezatu, în urmă cu câteva zile, acesta spunând că, cel mai probabil, violenţa din cuplu a fost cea care a împins-o pe Bianca Drăguşanu să-şi dorească divorţul.

"Nu mă aşteptam să divorţeze, erau un cuplu ok. Violenţa asta probabil că a şi dus-o sau a determinat-o să bage divorţul dacă a existat o astfel de violenţă. Pentru că din punctul meu de vedere, eu cred că nimeni, niciun bărbat nu trebuie să lovească o femeie. Dar nu ştiu ce să spun, nu ştiu ce a fost acolo.  Este foarte greu să-ţi dai cu părerea.  Nu, pentru că au mai apărut ştiri de genul ăsta şi eu nu cred. Ştii cum e, până nu vezi negru pe alb că a divorţat şi că ... poate că s-au certat doar", a declarat Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro