Ce se întâmplă acum în casa Cruduţei! De trei zile zace la pat! Tatăl ei, surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce îi aruncă pe geam compresele

+4 click pentru
galerie

Daniela Crudu a trecut prin clipe groaznice, duminică, atunci când bărbatul cu care credea va avea o relație frumoasă și viitorul la care a visat dintotdeauna a bătut-o cu bestialitate. Fosta asistenta TV a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar acum se află în locuința tatălui său care are mare grijă de ea. 

După ce în urmă cu trei zile Daniela Crudu a fost victima agresiunii fizice din partea iubitului, iată că acum ea se află în casa tătălui său care are mare grijă că fiicei să nu îi lipsească nimic și să se poată reface în liniște.

Paparazzii SpyNews.ro l-au surprins pe bărbat la fereastra apartamentului în care chiar acum se află Daniela Crudu, în timp ce acesta îi schimba compresele fostei asistente TV. Cei doi au o relație foarte bună, iar bărbatul este destul de afectat de incidentul prin care fiica lui a trecut în urmă cu doar câteva zile și încearcă pe cât posibil să o ajute să se refacă rapid. 

Mai mult de atât, se pare că bărbatul își dă toată silința ca bruneta să se simtă în largul ei și curăță frecvent locuința în care aceasta stă în aceste momente. Tatăl Danielei Crudu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce scutura pe fereastră și sacul de la aspirator, probabil după ce a făcut curat în întreaga locuință. 

Daniela Crudu a avut parte de momente de coșmar, însă a decis să nu depună plângere pentru iubitul agresor. Fosta asistentă TV mărturisește că nu vrea să îi creeze probleme acestuia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro