Ce se întâmplă cu câinii Cristinei Ţopescu, după ce jurnalista a fost găsită moartă. Problema pe care o au patrupezii

+2 click pentru
galerie

Ce se întâmplă cu câinii Cristinei Ţopescu, după ce jurnalista a fost găsită moartă. Problema pe care o au patrupezii © Facebook

Vestea că jurnalista Cristina Ţopescu a murit a îndurerat o ţară întreagă. Aceasta era una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi, iar oamenii o urmăreau cu mare drag de fiecare dată în faţa televizoarelor.

Dincolo de meseria pe care a practicat-o cu mare pasiune, Cristina Ţopescu este cunoscută şi datorită dragostei imense pe care o purta animalelor.

De altfel, aceasta avea grijă de nu mai puţin de opt câini, dintre care şapte locuiau cu ea în casă. Unul singur, pe nume Alex, trăia în curtea casei, pentru că acolo îi plăcea să stea.

Astăzi, la câteva zile după ce Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casă, Kuki Bărbuceanu, membru al Asociației ARCA, a precizat pentru Spynews că patrupezii jurnalistei au fost recuperaţi şi sunt bine, însă au o mică problemă.

Cum Cristina Ţopescu nu era vizitată de membri de sex masculin, câinii nu sunt învăţaţi cu bărbaţii, astfel că au teninţa să aibă un comportament diferit în momentul în care văd bărbaţi.

''Animalele sunt bine, au o problemă cu bărbaţii, pentru că la ea în casă nu au fost prea mulţi, dar cu o vecină s-au împrietenit foarte bine. În casă au fost toţi câinii, mai puţin unul care stătea doar afară, nu voia să stea în casă. În casă erau şapte câini, doi au fost găsiţi morţi, al treilea a fost luat de o vecină, care l-a dus la facultate, dar a murit, din cauză că fusese atacat de o căţea'', a spus Kuki Bărbuceanu, membru al Asociației ARCA.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro