Ce-a fost şi ce-a ajuns. O fostă glorie a Echipei Naţionale a renunţat la fiţe. Cum a fost surprins în trafic / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai mari fotbalişti români a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu cea mai recentă decizie pe care a luat-o. Renumit pentru extravaganţele pe care le face, de data aceasta a ales să uite de fiţe şi să se supună situaţiei.

Nu vă mai ţinem în suspans şi vă spunem despre cine este vorba. Florin Răducioiu, fostul mare fotbalist român, a fost nevoit să renunţe la marea lui dragoste şi să accepte o situaţie de compromis. Ei bine, Florin Răducioiu, care este un mare iubitor de maşini, a fost nevoit să renunţe la bolidul pe care îl conduce în favoarea unei... ''maşinuţe''.

Paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, l-au surprins, zilele trecute, pe fostul internaţional în oraş, în vizită la o reprezentanţă auto. Nu ştim exact adevăratul motiv pentru care Florin Răducioiu a ales să meargă aici, însă avem o explicaţie.

Cel mai probabil, fosta glorie a fost nevoit să-şi lase bolidul în service, iar până când acesta va fi gata, a fost obligat să împrumute un alt autovehicul. Maşină care, ce-i drept, nu prea îi face cinste, ţinând cont de mărcile una şi una pe care acesta le-a condus de-a lungul anilor.

Astfel, paparazzii Spynews l-au surprins pe fostul fotbalist preţ de câteva minute în reprezentanţa auto, în timp ce purta o discuţie cu un angajat. După puţin timp, Florin Răducioiu a semnat actele şi s-a îndreptat spre locul de unde putea să intre în posesia noului autovehicul de care se va folosi câteva zile. Iată şi imaginile!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro