VIDEO PAPARAZZI / A rămas un „Don Juan”, dar fără minge în program! Ciprian Marica, prins în activități 50+

+3 click pentru
galerie

Ciprian Marica, fostul mare fotbalist român se pare că nu mai are chef de ieșit în cluburi și de distracții. Așa se face că paparazzi www.spynews.ro, mereu cu ochii pe vedete l-au surprins pe fostul atacant în compania prietenilor, la un restaurant libanez din Capitală. 

Ajuns la 33 de ani, Ciprian Marica se pare că a cam renunțat la cluburi și distracții zgomotoase și „s-a retras”, într-o frumoasă seară de primăvară, la un restaurant libanez, alături de bunii săi prieteni. Și, cum fostul fotbalist român nu are deloc anturaje banale, paparazzii noștri l-au surprins pe Ciprian Marica în compania milionarului Adrian Thiess, alături de care a stat la masă, a schimbat glume și impresii și s-a distrat într-un mod...50+. Mai exact, cei doi au jucat table!

Pentru ca seara să fie perfectă și relaxantă, Ciprian Marica s-a apucat de...jucat table cu prietenii săi! Îmbrăcat lejer și cu o atitudine pozitivă, fostul atacant român nu și-a lăsat zâmbetul „acasă” nici măcar o secundă, pesemne că s-a simțit extrem de bine în compania prietenilor săi. Ei bine și după ce s-a delectat cu preparate tradițional libaneze și și-a potolit setea, s-a pus pe treabă!

Și cum nu poate să fie înfrânt, Ciprian Marica a câștigat la jocul de table și, fericit, nu a putut să se stâpânească și s-a bucurat extrem de tare!

Milionarul Adrian Thiess a jucat și el o partidă alături de fostul mare fotbalist român și s-au simțit bine cu toții, căci atunci când ai prieteni valoroși și buni, altfel trece timpul!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro