VIDEO PAPARAZZI / Ioana este campioana! Iubita lui Ciprian Marica a născut de două ori, dar le dă clasă divelor din showbiz

+4 click pentru
galerie

Ciprian Marica are de ce să fie mândru! Fostul star al echipei naţionale de fotbal a României are o iubită de nota 10! Chiar dacă a adus pe lume doi copii, Ioana arată demenţial şi, fără îndoială, le dă clasă divelor din showbiz-ul românesc.

În urmă cu câteva zile, Ioana a profitat la maximum de câteva ore de libertate deplină. În timp ce băieţii săi se aflau în grija bonei şi a lui Ciprian Marica, aceasta a mers într-un mall din Capitală, pentru o se sesiune de cumpărături.

Însoţită de mama ei, Ioana a luat la rând magazinele de fiţe. Totul a durat aproximativ două ore şi jumătate, iar cele două femei s-au simţit minunat la shopping.

Îmbrăcată sport – hanorac şi pantaloni mulaţi pe picioare – iubita lui Ciprian Marica a făcut senzaţie în centrul comercial. Chiar dacă a trecut prin două naşteri, tânăra mămică şi-a păstrat strălucierea care a consacrat-o, iar formele sale nu au avut deloc de suferit.

Din câte se pare, spun sursele noastre bine informate, Ioana a găsit cheia succesului. Mai exact, aceasta face sport, nu exagerează la capitolul culinar şi nu este prietenă cu viaţa de noapte agitată din Capitală.

Nu vor să se căsătorească

Chiar dacă au doi copii împreună, Ciprian Marica şi Ioana Marcu nu vor să-şi oficializeze relaţia. Fostul mare fotbalist a explicat de ce nu se pune problema ca el şi mama copiilor săi să-şi unească destinele.

„La noi, nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, a declarat, pentru „VIVA!”, Ciprian Marica.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ea e şefa banilor! Alex Bodi a ajuns să depindă financiar de Bianca Drăguşanu

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Răsfăţul iubitei, prioritatea numărul 1 pentru Irinel Columbeanu! De dragul Oanei, afaceristul a mutat cuibuşorul de nebunii în centrul Capitalei

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro