Cornelia Catanga îl plânge pe Mihai Constantinescu. Momente grele la înmormântarea artistului. "Un model pentru toate generaţiile"

Cornelia Catanga îl plânge pe Mihai Constantinescu. Momente grele la înmormântarea artistului. "Un model pentru toate generaţiile" © Spynews.ro

Sunt clipe grele, astăzi, pentru toţi cei care l-au apreciat pe Mihai Constantinescu. Îndrăgitul artist este condus pe ultimul drum, iar toţi cei care l-au iubit şi l-au respectat au venit la Biserica Sfânta Parascheva din Bucureşti pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Prieteni şi foşti colegi de scenă, cu toţii au venit pentru a fi alături de soţia lui Mihai Constantinescu, Simona, în acest clipe grele. De asemenea, şi Mihaela, fosta soţie, i-a fost acestuia aproape în toată această perioadă grea, ei fiind de altfel în relaţii bune chiar şi după separare.

Cornelia Catanga, în lacrimi la înmormântarea lui Mihai Constantinescu

Dintre foştii colegi care au venit să-şi ia rămas bun de la marele artist face parte şi Cornelia Catanga. Artista a venit însoţită de Aurel Pădureanu, soţul său. Cei doi au oferit şi câteva declaraţii înainte de a intra în biserică şi au avut doar cuvinte de laudă la adresa regretatului artist.

Cornelia Catanga este foarte îndurerată de pierderea lui Mihai Constantinescu, despre care spune că era un om cu un mare bun simţ, bun şi mereu alături de colegii lui.

"Chiar acum, când o să intru, nu vreau să-l văd, pentru că vreau să-l păstrez în amintirea mea aşa cum l-am cunoscut din 1972, unde am colaborat la mai multe spectacole, iar în ultima perioadă la emisiuni tv. A fost un model pentru toate generaţiile. Să o ţină Dumnezeu puternică pe Simona să treacă peste", a spus Cornelia Catanga.

De asemenea, cuvinte mari pentru Mihai Constantinescu a avut şi Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, care este îndurerat de pierderea bunului său prieten. "Un artist cu mare sensibilitate, a fost o stea a muzicii româneşti, un om cu un bun simţ rar întâlnit", a spus Aurel Pădureanu.


facebook whatsapp twitter pinterest