VIDEO PAPARAZZI / Cristina Ich are lumea la picioare! Și-a luat valet și fanii îi pupă mâna, pe stradă

+5 click pentru
galerie

Cristina Ich are lumea la picioare. Vedeta are tot ceea ce o femeie îşi poate dori, iar relaţia cu Alex Piţurcă merge pe zi ce trece mai bine.

Cristina Ich şi Alex Piţurcă au trecut printr-o perioadă grea, chiar la începutul relaţiei, însă sentimentele lor s-au dovedit a fi mai puternice decât ar fi crezut multe persoane. Cei doi sunt fericiţi, împliniţi şi se bucură de susţinerea famiilor, dar şi a tututor celor care le sunt alături.

Cristina Ich este răsfăţată cum nu se poate mai bine de Alex Piţurcă, însă, nici ea, la rândul ei, nu se lasă. Cristina Ich şi fiul lui Victor Piţurcă s-au mutat împreună, iar cei doi încearcă să pună acum la punct toate detaliile. Zilele trecute, paparazzii Spynews au surprins-o pe frumoasa vedetă la cumpărături, acolo unde a achiziţionat tot felul de produse de curăţenie pentru ca apartamentul în care s-a mutat cu iubitul ei să fie lună.

Cristina Ich a fost însoţită de un tânăr, cel mai probabil un anagajat, care a ajutat-o cu cumpărăturile. Cristina Ich a mers într-un supermarket, acolo unde a petrecut o bună bucată de vreme. După ce a achiziţionat tot ce a avut nevoie, Cristina Ich a avut parte o surpriză la casă.

În timp ce stătea la rând pentru a plări ce cumpărase, o bătrânică s-a apropiat de ea şi a rugat-o dacă poate să o ajute cu câţiva bani. Om cu suflet mare, Cristina Ich i-a întins imediat o mână de ajutor, iar drept mulţumire bătrânica i-a sărutat mâna. Cristina Ich a fost extrem de măgulită, dar fericită că a putut face pe cineva fericit cu gestul ei. Bravo, Cristina!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest